Hollandse weken

We zijn er weer bij en dat is prima, Viva Holandia♪♪

Snacken doen de Hollanders graag, het kikkerlandje staat bekend om de snackcultuur. Bij Foodmaster staan er daarom een aantal oer-Hollandse gerechten op het menu. Proef bijvoorbeeld de Hollandse burger met oude kaas of waan je aan grootmoeders eettafel met de Frites special de Hollandse stoof. Als dat niet ouderwets genieten wordt. 

De Hollandse burger is een burger van echte slagerskwaliteit, met sla, oude kaas en Piccalilly. Maak deze burger compleet met een paar lekkere krokante frietjes, zo geniet je van een heerlijk menu. Dat is toch kat in het bakkie? 

Foodmaster heeft voor jou een klassieke Nederlandse lunch in petto. Bestel het alombekende broodje bal, heerlijke met satésaus of mayonaise. Een echte Hollandse lunch favoriet. 

Tapijtje op tafel, boerenbont servies uit de kast en je waant je direct aan grootmoeders keukentafel. Maak dit moment compleet en bestel de Frites special Hollandse stoof bij jouw Foodmaster. Hollandser wordt het leven niet. Heerlijke krokante frites met ouderwets zachtgegaard stoofvlees en Amsterdamse uitjes, dit is nogeens nostalgisch lekker.

Als we dan toch bij grootje aan tafel zitten trakteer jezelf dan ook op de Appeltaart shake, een heerlijke appeltaart milkshake met stroopwafelstukjes en een goede toef slagroom.  

♪♪Want bij Foodmaster ben je rijk en gelukkig tegelijk dus bestellen maar deze heerlijke Oer-Hollandse toppers ♪♪

 

Lees meer