Ons verhaal

Bij Foodmaster No.5 staan wij voor goede maaltijden van hoge kwaliteit in het hartje van Westerbork. Gevestigd in de hoofdstraat op nummer 5. We hebben door de jaren heen veel trouwe klanten gekregen. Wij geloven dat dit onder meer komt door onze gastvrije instelling en heerlijke producten. 

A-merken

Wij omarmen de Hollandse frituurcultuur en doen dit door kwaliteit te bieden. Bij Foodmaster No.5 kan je terecht voor de Lekkerste snacks van bekende A-merken maar ook voor de overheerlijke pizza’s ben je bij No.5 aan het juiste adres. 

Je kunt een breed menu vinden bij ons. Waar wij in uitblinken zijn de hamburgers, pizza’s en fritesspecials. Deze worden vers bereid en zijn al tijden de toppers van het menu. Als nieuwe toevoeging op het assortiment in Westerbork zullen wij ook lekkere ijskoffies serveren, welke natuurlijk prachtig zijn opgemaakt. Dit is het proberen waard, zien we je binnenkort voor één van onze specialiteiten? 

Goede service

Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe iedereen netjes te bedienen. We hechten er grote waarde aan dat jij je goed voelt als je binnenstapt. Gastvrijheid dus. Tegelijkertijd werken we snel, zodat je jouw maaltijd op tijd krijgt.

Activiteiten in Westerbork

In Westerbork worden jaarlijks diverse gezellige activiteiten georganiseerd we werken hiervoor samen met onderstaande partijen. Zo blijft Foodmaster No.5 altijd dichtbij en dé centrale plek in het dorp.