Over Foodmaster No.5 in Westerbork

ons verhaal

Welkom bij Foodmaster No.5 in Westerbork

Het adres voor de lekkerste snacks, burgers en frietjes. Maar ook voor een goede kop koffie ben je bij ons aan het juiste adres.

Bij Foodmaster No.5 bestel je niet alleen de lekkerste friet en snacks van Westerbork maar ook voor een heerlijke, huisgemaakte pizza ben je bij ons aan het juiste adres. 

Foodmaster is een aanwinst voor Westerbork, bij Frans Mulder en zijn team staan de deuren altijd voor je open en geniet je van een heerlijk frietje, één van Foodmasters Lekkerste burgers of een welverdiende Sundae Special of milkshake. Neem plaats op het gezellige terras of zoek binnen een fijn plekje uit.

Ook voor de Lekkerste pizza's ga je naar Foodmaster No.5
Onze versbereide pizza's hebben allemaal een unieke naam uit de omgeving, proef eens De Lombardijen, Balinge, Reijntjes Bos of de ultieme favoriet nummer 26, Hart van Drenthe.   

Lekker een uitgebreide lunch
Frans Mulder: “Eens iets anders voor de lunch? Proef dan tot 16.30 één van onze luxe belegde broodjes en ik kan ook één van onze Foodmasters Lekkerste burgers van harte aanbevelen. Onze Sundae's en milkshakes zijn ook een favoriet van velen, heb jij de nieuwste special al geproefd?”   

Ben jij van een welverdiende vakantie aan het genieten of toevallig in de buurt van: Elp, Zuidveld, Zwiggelte, Orvelte, Baline, Witteveen, Garminge en Mantinge en op zoek naar echt iets lekkers? Dan zien we je graag bij Foodmaster No.5 midden in het gezellige plaatsje Westerbork.   

Kom je snel eens bij ons proeven?

Lees meer

Zoek een gezellig plekje uit binnen of op ons terras. Voor afhalen en bezorgen kun je eenvoudig online bestellen. Wij zijn goed bereikbaar en je kunt bij ons gemakkelijk en gratis voor de deur parkeren.

Onze kernwaarden

de frituurcultuur zit in ons bloed

Het product moet altijd lekker zijn. Daarom werken we uitsluitend met A-merken. De combineren we met versproducten van topkwaliteit. De verrassende smaakcombinaties maken bij Foodmaster het verschil.
 

Gemak dient de mens, daarom bestel je bij Foodmaster altijd lekker snel. Of je nu bij ons komt bestellen of vooraf online je bestelling plaatst.

Bij Foodmaster proberen we jouw bestelling altijd zo snel mogelijk klaar te maken. Bestel jij al online? Dan kies je gemakkelijk jouw gewenste bezorgtijd.

accordion